Идват едни от най-хубавите празници през годината. Те са дълго очаквани от всеки у дома. И това съвсем не изключва домашния любимец. Всеки от нас свързва Коледните празници със семейството, а негова част безспорно са и кучето, и котката. За това, както приготвяме специални угощения за близките си, така бихме могли да приготвим и нещичко за животните, та да усетят и те, че е Коледа!

Може би някои от Вас са организирали рожден ден на кучето си, превръщайки го в неговия специален ден. И какво е рождения ден без торта!? Днес можете да откриете разкошни торти за кучета и котки, които да поднесете на любимците си за празника. Те са красиви и ще зарадват животното не само с жеста към него, но и с вкуса си!

Не е нужно обаче да купите торта, за да подарите на любимеца си някакво угощение. Бихте могли съвсем лесно да се справите и сами с приготвянето на лакомство за празника. Така, когато поднесете на коледната си трапеза най-различни вкусотии, домашният любимец няма да се озърта с гладен поглед, а ще се радва на ястие специално за него!

За една торта за куче например бихте могли да използвате палачинки, вместо блатове! Удачен ще е и изборът на любимите на животното кучешки бисквити. Вареният ориз също е добър вариант. Между блатовете можете да поставите пауч, да сложите късчета сготвено месо или пък да ги намажете с кучешки пастет. Той може да послужи и за глазура!
Има множество различни вариации на торти за домашни любимци. Най-хубава обаче ще е тортата, която сами приготвите на животното, използвайки любимите му храни. Повярвайте, то ще оцени жеста Ви и ще излапа всичко за секунди!

Доста са и угощенията за домашни любимци, които ще откриете на пазара. Те ще са идеалният начин да поддържате коледния дух на животното у дома. Все пак не е достатъчно само да го облечете в коледната му премяна – нужна ще е и мотивация под формата на неустоимо вкусни лакомства.

Празничният дух на котката пък ще можете да поддържате, предлагайки ѝ апетитното изкушение с марка „EQUILIBRIO“. Вкусът на храната със сьомга и нейното супер премиум качество със сигурност ще удовлетворят всички капризи на Вашата котка и ще я направят щастлива!

Видяно: 605 пъти

Коментари