Основана през 1999г., фирма ИКА е една от първите фирми на пазара за храни и аксесоари за домашни любимци в България. Вече близо две десетилетия фирмата се стреми да предлага на своите клиенти най-добрите продукти за домашни любимци, както и да осигури лесен достъп до тях. Освен собствените марки Amigos, Senator, BeautyDog, BeautyCat, Бони, Тонус и Фактор, фирмата предлага богата гама от продукти на водещи европейски и световни компании с богат опит и традиции в производството. Разнообразието от продукти включва консерви, паучове, пастети, лакомства, снаксове, премиум и суперпремиум храни, както и хигиенни артикули – бентонитни и силиконови пълнители за котешки тоалетни.

Разбира се, тези продукти не биха имали стойност, ако стояха складирани. Благодарение на перфектно изработената система за доставки на територията на цялата страна, стоките са винаги близо до крайния си потребител. Стратегическото положение на търговските агенти е в помощ както на фирмата, така и на клиентите. А нашите клиенти са представители на всички браншове – зоо-магазини, развъдници, ветеринарни клиники, супермаркети и др.

ИКА с удоволствие се грижи за доброто здраве и кондиция на домашните любимци и спокойствието на собствениците им. Всичките ни доставчици са с доказано добри производствени практики и предлагат храни с безспорно високо качество. Целта на компанията винаги е била и винаги ще бъде да доставя най-висококачествените продукти с най-изгодни цени по най-ефективен начин до своите клиенти.