Основана през 1999г., фирма ИКА е една от първите фирми на пазара за храни и аксесоари за домашни любимци в България. Вече близо две десетилетия се стремим да предлагаме на своите клиенти възможно най-добрите продукти за домашни любимци, както и да осигурим лесен достъп до тях. Освен собствените си марки Amigos, Senator, Beauty, Feline, Бони и др., предлагаме богата гама от продукти на водещи европейски и световни компании с богат опит и традиции в производството. Разнообразието от продукти включва сухи храни, консерви, паучове, пастети, лакомства, снаксове, както и хигиенни консумативи – бентонитни, силиконови и натурални пълнители за котешки тоалетни.

Разбира се, всички тези продукти не биха имали стойност, ако стояха складирани. Благодарение на перфектно изработената система за доставки на територията на цялата страна, стоките са винаги близо до крайния потребител. Стратегическото разположение на търговските ни агенти е в помощ както на фирмата, така и на партньорите ни. А нашите партньори са представители на всички браншове – зоо-магазини, ветеринарни клиники, хранителни магазини, супермаркети и др.

ИКА с удоволствие се грижи за доброто здраве и кондиция на домашните любимци и спокойствието и сигурността на техните стопани. Всички наши доставчици са с доказано добри производствени практики и предлагат храни с безспорно високо качество. Полагаме големи усилия да подобрим грижата за домашните любимци във всички посоки. Стремежът ни винаги е бил и винаги ще бъде да доставяме най-качествените продукти с най-изгодни цени по най-ефективен начин на своите клиенти.